Aroma Touch Massage

Verwen jezelf met een Aromatouch massage met de oliën van DoTerra

De massage bevat vier stappen: stress vermindering, versterken van uw immuunsysteem, ontstekingen in uw lichaam verminderen en het verbeteren van de communicatie tussen weefsel en organen via het zenuwstelsel (homeostase).

Bij elk van de bovengenoemde stappen worden 2 etherische oliën gebruikt:

Balance en lavendel voor het verminderen van stress

Melaleuca en On Guard voor het versterken van uw immuumsysteem

Aromatouch en Deep Blue voor het verminderen van ontstekingen in uw lichaam

Wild Orange en Peppermint voor het verbeteren van de communicatie tussen weefsels en organen van het zenuwstelsel.

Door de aromatische geuren die vrijkomen van de essentiële oliën van doTERRA zult u tijdens de massage merken dat het werkt voor lichaam en geest.

AromaTouch massage is een zeer bijzondere massagetechniek die is ontwikkeld door Dr. David Hill een vooraanstaand expert op het gebied van integratieve geneeskunde en therapeutische toepassingen van essentiële oliën.

Wat is de AromaTouch Techniek?

dōTERRA’s AromaTouch™ techniek is een techniek om doTERRA’s essentiële oliën toe te passen. Er wordt gewerkt langs de meridiaan energiebanen en viscerale contactpunten op de rug en aan de voeten. De toepassing heeft als doel het zenuwstelsel van het lichaam te helpen in evenwicht te brengen. Het is een zachte manier van masseren, niet het harde kneedwerk. De essentiële oliën doen zijn werk.

De massage duurt ongeveer 70 minuten en is zeer ontspannend. Het is geen sportmassage, het gaat hier om aanraking van de huid en het opnemen van de verschillende oliën in uw systeem. Kosten 50 euro inclusief.